Грецькі фонди дали можливість маріупольським дітям відпочити від війни



Маріупольські діти отримали чудову нагоду відпочити на узбережжі Егейського моря. Так 44 маріупольські дитини два тижні "грецьких канікул" запам'ятають назавжди. Це так важливо в тій ситуації в якій на разі прибувають діти Маріуполя.

Відпочинок для дітей організовано за підтримки Федерації грецьких товариств України. Дякуємо фондам та особисто голові федерації Олександрі Проценко-Пічаджі. 

Як повідомляє  Маріупольська міська рада, діти відпочивали у таборі "Олександра". Кошти на їх оздоровлення виділили два благодійних фонди – Левентіс та Бумборос.

Грецькі фонди дали можливість маріупольським дітям відпочити від війни, фото-1

Для дітей підготували велику програму активностей: вони не лише купалися в морі, басейні, долали канатну дорогу, грали у пейнтбол, пінг-понг, футбол, баскетбол, каталися на конях, а й відвідали цікаві екскурсії. Завітали до міста Салоніки, Кавала, острову Тасос та печер Алістраті.

Грецькі фонди дали можливість маріупольським дітям відпочити від війни, фото-2Грецькі фонди дали можливість маріупольським дітям відпочити від війни, фото-3

Нагадаймо що діти Маріуполя також мали можливість відпочивати в оздоровчому центрі «ЯМаріуполь. Родина», якій відкрився на базі дитячого табору Ю. Рябчинської Національної поліції України, біля Вінниці.

Читайте також:  Російську літературу вилучили із шкільних програм



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW