У Житомирі з’явиться інклюзивний дитячий центр «Дім радості», — ФОТО, ВІДЕО



Будівництво майбутнього інклюзивного дитячого центру в Житомирі анонсував голова правління Житомирської міської дитячої громадської організації "Все робимо самі" Богдан Купчинський.

Читайте: також У родини вісім дітей! Мати-героїня з Житомирщини: Нічого б не вийшло без допомоги мого чоловіка

«Нещодавно житомирська дитяча громадська організація "Все робимо самі", спільно з фундацією «Ашан» отримали грант у 33000 євро на реалізацію соціального проекту - Інклюзивний дитячий центр "Дім Радості"», - зауважив очільник благодійної дитячої організації.

За його словами, мета цього проекту — побудова приміщення, де буде: благодійна їдальня, реабілітаційні кабінети, профорієнтаційні класи, творчі класи та кризові кімнати тощо.

«Проект амбітний і, звісно ж, що цих коштів не вистачить, аби його реалізувати в повній мірі, але ми весь час в пошуку нових партнерів, які його дофінансують.

Отже, проект вже реалізовується. Маємо ділянку. Сьогодні пробурили свердловину і тепер матимемо воду в майбутньому інклюзивному дитячому центрі. Через тиждень розпочнеться будівництво першої черги приміщення під Інклюзивний дитячий центр.

Будівельники пообіцяли перший будинок звести до кінця року. Всього їх буде три.

Дитяча громадська організація «Все робимо самі» щиро дякує Фундації Ашан за підтримку створення в Житомирі дитячого інклюзивного центру "Дім Радості"», - розповідає Богдан Купчинський.

Отож, шановні читачі нашого сайту, ви зараз бачите дуже цікаві фото та відео. Можна навіть сказати – унікальні. Адже вже майбутньому на цій місцевості побудують дещо дуже хороше, потрібне – інклюзивний дитячий центр. Зараз же тут поки пробурили свердловину, але це вже старт. Пропонуємо поглянути на фото та відео, які розмістив на своїй Фейсбук-сторінці Богдан Купчинський.

Читайте також: У Житомирі працівники водоканалу виявили унікальну знахідку — дерев’яний трубопровід початку ХХ століття протяжністю близько 300 м

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook

Фото та відео: Богдан Купчинський, Facebook

Головне фото ілюстративне, з просторів Інтернет



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW