На АЗС в Україні можна безкоштовно отримати пальне



Гуманітарна платформа єДопомога у партнерстві з мережею АЗК WOG надали можливість Благодійникам з будь-якої країни світу допомогти пальним українцям, які цього гостро потребують та залишили заявки на платформі.

Про це повідомляє Міністерство соціальної політики України.

"Під час війни багато українців потребують підтримки для того, щоб купити продукти, ліки, а також заправити автівку і мати можливість евакуюватись, дістатись до лікарні тощо.

Саме тому на гуманітарній платформі єДопомога розширюється перелік партнерів, товари яких благодійники можуть передплатити для тих, хто потребує. Ми вітаємо приєднання мережі АЗК WOG, яка стала першим паливним партнером платформи!

Сподіваємося на те, що тепер благодійники з усього світу будуть підтримувати онлайн українські родини не тільки продуктами та ліками, а і паливом", - розповів заступник міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Костянтин Кошеленко.

Як отримати допомогу

1. Зареєструйтесь на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/.

2. Залиште заявку на допомогу.

3. Коли Благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Аби скористатися допомогою, під час покупки пального на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування.

Як стати благодійником

1. Перейдіть за посиланням на платформу https://social.edopomoga.gov.ua/ua/.

2. Оберіть заявку, яку хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень.

3. Оплатіть обрану вами суму. Після оплати Заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися Передплатою на пальне протягом 30 календарних днів.

Після використання Заявником допомоги, Благодійники, що пройшли реєстрацію на платформі, отримуватимуть підтвердження про покупку, в якому буде зазначено вид, вартість та кількість літрів придбаного пального.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW