Україна закликає цивілізований світ не допустити судилища над українськими захисниками



СБУ закликають світ не допустити судилища у Маріуполі над українськими захисниками. Про це йдеться опублікованій 12 серпня СБУ заяві.

"Ми закликаємо увесь цивілізований світ не допустити анонсованого катами судилища у Маріуполі над українськими Захисниками та Захисницями", – Служба безпеки України.

Зазначається, що операція з порятунку 2,5 тисячі захисників Маріуполя була єдиним можливим варіантом, щоб зберегти життя нашим Героям. В результаті Україні вдалося врятувати тяжко поранених під час обміну у червні: 144 особи, з яких 95 – захисників Маріуполя. Проте існує опасіння, що росія може не дотриматися зобов'язань.

"Усі державні інституції працюють над тим, щоб повернути Героїв Маріуполя та усіх українців, які перебувають у полоні ворога. Тим часом російська федерація не дотримується зобов’язань, нехтує домовленостями, не визнає міжнародних норм і правил ведення війни. З огляду на це питання обміну полоненими є складним і чутливим", – Служба безпеки України.

Україна закликає направити представників Організації Об'єднаних Націй, Міжнародного комітету Червоного Хреста до місць, в яких утримують українських військовополонених, передусім – Оленівки.

Нагадаємо, МВС готується до будь-яких сценаріїв розвитку подій на захопленій окупантами Запорізькій АЕС.

Джерело: Погляд



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW