"За мир і проти ядерної зброї": у путіна змінилась концепція війни в Україні



Президент країни-агресора змінив концепцію війни в Україні. Імовірно, що його цілі - підірвати Запорізьку АЕС, звинувативши в цьому Україну, і тим самим зупинити наступ української армії.

Про це повідомив російський публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю Наталії Влащенко на її Youtube-каналі.

"Людина, яка розмахувала ядерною бомбою та загрожувала всьому світу в день вторгнення в Україну 24 лютого, тепер повністю змінила концепцію. Тепер каже, що він за мир і проти ядерної зброї. Тому що путін зараз готується до двох цілей - підірвати ЗАЕС, звинувативши в цьому Україну, і зірвати наступ української армії", - сказав публіцист.

За його словами, після удару по захопленій росіянами атомній електростанції в Енергодарі, війна не буде можлива.

"Ви уявляєте, що буде після цього вибуху? Люди, які говорили, що не знають, хто - українці чи росіяни - обстрілює ЗАЕС, будуть кричати "зупиніть війну негайно і давайте перемир'я". Дійсно, ніяка війна тоді не буде можлива на отруєній території", - пояснив Піонтковський.

Він вважає, що таким чином путін доб'ється всіх цілей – зупинки наступу української армії на окуповані росією території, зокрема на Херсон, припинення вогню, постачання американської зброї та страшного удару по українському народу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW