"Мой отец в ЗСУ, но жду когда уже русские войдут в город": у сусідній з Тернопільщиною області дівчина чекає на прихід окупантів



На Рівненщині 18-річна дівчина у соціальних мережах написала, що чекає на прихід росіян у її місто та закликала окупантів вбивати українських військових і тероборонівців.

Відповідний допис з посиланням на користувачку Ольгу Грицай опублікувала депутатка Львівської обласної ради Дзвінка Калинець-Мамчур, передає "Еспресо.Захід".

У дописі  депутатка зазначає, що має надію на Службу безпеки України, яка повинна зацікавитись дівчиною. 
"Хочу щоб ця дівчина була відомою, і щоб її батькам,друзям, родичам було соромно...18-річна дівчина з Кричильська Рівненської області Ірина Конько чекає "поки русские войдут в Ровно", при тому що її тато служить в ЗСУ", – написала Ольга Грицай.

Проте згодом сама дівчина прокоментувала скандал.  Вона зазначила, що її акаунт зламали, використали її фото і навіть номер телефону.

"Мой отец в ЗСУ, но жду когда уже русские войдут в город": у сусідній з Тернопільщиною області дівчина чекає на прихід окупантів (ФОТО), фото-1

На інцидент вже відреагували в СБУ.
"Здійснюємо перевірку, а деталі згодом повідомимо",- прокоментувала речниця УСБУ в Рівненській області Анна Свінціцька-Савчук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW