З вересня у Львові почнуть діяти нові правила перебування авто у пішохідні зоні міста



З вересня у Львові діятимуть нові правила проїзду у пішохідній зоні міста. 

З 1 вересня транспортні засоби категорії "Г" змоужть перебувати у пішохідній зоні Львова лише до 9:00. Відповідне рішення прийняв 12 серпня виконавчий комітет Львівської міськради. 

Мова йде про пішохідну зону Львова, що обмежена такими вулицями: пр. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. А. Міцкевича. Безкоштовний в'їзд у цю зону діятиме з 6:00 до 8:00. 

«Ми залишаємо безкоштовний в’їзд з 6:00 ранку і до 8:00. А далі, транспортні засоби категорії «Г» - машини, які вивозять будівельне сміття і обслуговують підприємницькі структури, мають право на платний проїзд тільки з 8:00 і до 9:00 Раніше це було до 10:00», - розповіла Ірина Кулинич, директорка департаменту економічного розвитку ЛМР.

Відтак для отримання права на в’їзд у пішохідну зону у період з 08.00 год. до 09.00 год. власники транспортних засобів категорії «Г» повинні сплатити на рахунок ЛКП «Муніципальна варта» відповідну плату за обслуговування системи в’їзду/виїзду у пішохідну зону. Однак не пізніше 09.00 год вони зобов’язані залишити пішохідну зону.

Право в’їзду водіям цих транспортних засобів надається для надання послуг та здійснення розвантаження/завантаження товарів, продуктів, тари, будівельного сміття та будівельних відходів тощо.

Окрім цього міськрада перегляне у вартість тарифу на платний в'їзд, який почне діяти також з 1 вересня. Раніше вартість річної перепустки становила 900 грн. 

Читайте також: На Львівщині водій автобуса намагався видати "ухилянта" за запасного водія



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW