У столиці відбудеться безкоштовний тренінг з надання першої допомоги тваринам



У Києві відбудеться безкоштовний тренінг із "Надання першої допомоги тваринам". 

Всіх охочих навчитися правильно потурбуватися про тварин, які потрапили в біду, запрошують в неділю, 14 серпня, об 11:00 в тимчасовий притулок для тварин "Виставковий центр". 

Тренінг проведуть фахівці комунального підприємства "Київська міська лікарня ветеринарної медицини", повідомляють в КМДА.

На захід можна взяти з собою домашнього улюбленця, а після тренінгу учасники зможуть отримати безкоштовну консультацію ветеринара щодо догляду за тваринами, вакцинації та будь-яких інших питань, пов’язаних із здоров’ям улюбленця.

В КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" розповіли, що дату проведення майстер-класу 14 серпня обрали не випадково, адже кожної другої неділі серпня в Україні відзначається День працівників ветеринарної медицини.

Подібні знання можуть врятувати життя чотирилапим. Для ветеринара головне – це врятовані брати наші менші, а навчити людей надавати первинну допомогу тваринам значить "інвестувати" у їхні врятовані життя в майбутньому, – сказала в.о. директора КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Наталія Мазур.

Місце проведення: вулиця Академіка Глушкова, 1, 16-ий павільйон, тимчасовий притулок для тварин "Виставковий центр".

Раніше ми розповідали, що тиждень тому у парку імені Шухевича відбувся майстер-клас із адаптації тварин до війни. 

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW