Генерал Марченко розповів, чи може Україна звільнити тимчасово окупований Крим військовим шляхом



Україна не просто може, а буде звільняти окупований росією Крим військовим шляхом. Окупантам доведеться відсупити із інших областей і забути назавжди про українські землі. А обов'язковим етапом звільнення Криму від загарбників неодмінно стане знищення збудованого окупантами Кримського мосту.

Про це в інтерв'ю "РБК Україна" заявив генерал-майор Дмитро Марченко, який навесні керував обороною Миколаєва, а сьогодні повернувся на південь для виконання завдань на Миколаївщині та Херсонщині.

Відповідаючи на запитання журналіста щодо того, чи може Україна звільнити Крим військовим шляхом, генерал висловив переконання, що не тільки може, але й буде.

"Ми й будемо його (Крим. – прим. ред.) звільняти військовим шляхом. Ніхто від нього не відмовлявся. Крим – це Україна, це наша земля, там наші люди, які досі змушені сидіти в окупації. Ніхто не давав Росії права прийти, забрати шмат землі і сказати, що "це моє". Ми будемо відвойовувати Крим, так само як ми будемо відвойовувати Херсон, Луганськ і Донецьк", – наголосив Марченко.

Український офіцер, який командував обороною Миколаєва, також висловив впевненість у тому, що Керченський міст, збудований окупантами між Росією й загарбаним ними півостровом, буде однією з першочергових цілей під час деокупації Криму.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW