Транспортна картка «Гаманець»: чи має попит у полтавців, які найчастіші запитання та де її можна придбати



Наприкінці червня, після збільшення вартості проїзду у громадському транспорті, у Полтаві розпочали продаж транспортних карток «Гаманець». Ця картка дозволяє полтавцям та гостям міста економити на проїзді. Вартість поїздки при розрахунку цією картою в тролейбусі та в маршрутці (якщо вона обладнана валідатором) - 9 грн, а повна вартість 10 грн. В комунальних автобусах вартість проїзду 12 грн.

Карта коштує 50 грн. Раніше максимальна сума поповнення була 500 грн, але зараз ліміт поповнення не обмежений.

Картка активується з моменту продажу та є активною рік від останнього поповнення. Загальний термін дії картки 5 років від дати продажу незалежно від поповнень.

Поповнення відбувається через авторизованих агентів (точки продажу) або через сервіс EasyPay (віддалене поповнення). Одна з точок продажу знаходиться за адресою Гоголя 12, у фоє офісного центру. 

Сьогодні співробітники ТОВ «Фаргосістемс» розкажуть що змінилось за майже 2 місяці від старту продажу карти «Гаманець». 

Скільки карток уже придбали полтавці

  • Станом на 10 серпня жителі придбали понад 2000 транспортних карток. Останнім часом картки дуже часто купують люди з інших міст, адже через ситуацію в країні у Полтаві чимало внутрішньо переміщених осіб. Картками користуються як люди молодшого віку, так і більш поважного. Якоїсь суттєвої різниці ми не помічаємо, - розповів Вߴячеслав, інженер автоматизованих систем управління ТОВ «Фаргосістемс». 

З якими питаннями містяни найчастіше звертаються до технічної підтримки

  • У 90% звернень питання суто консультаційні - як поповнити, як користуватися, де купити і т.д. Це повߴязано з тим, що люди не уважно слухають пояснення на касі, коли купують картку. Звичайно ж, є і звернення коли карта перестає працювати чи щось в цьому роді. Тоді ми або в телефонному режимі вирішуємо, або я приїжджаю з валідатором і ми на місці вирішуємо питання, - зазначає В՚ячеслав. 

Що робити якщо втрачено карту

  • В цьому випадку ми, на жаль, допомогти не можемо. Якщо картку втрачено, то необхідно купляти нову і заново поповнювати баланс. Ми допомагаємо повернути кошти в тому випадку, коли транспортна карта перестає функціонувати через технічні несправності. 

Поїздка по місту з пересадками: потрібно платити один раз чи двічі? 

  • Для пересадки є 35 хвилин. Тобто, якщо ви їдете з Південного вокзалу на тролейбусі, і вам потрібно потім ще пересісти на кільцевий, то ви можете це зробити і їхати безкоштовно. Але між оплатою і пересадкою потрібно витримати інтервал не більше, ніж 35 хвилин. В транспорті, на який ви пересіли, якщо витриманий цей інтервал, з вас кошти знімати не будуть. Потрібно просто прикласти картку і система автоматично продовжить вашу поїздку,  - пояснює Тетяна, касирка, яка продає транспортні картки.

Раніше ми писали: У Полтаві розпочали продаж транспортних карток «Гаманець»



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW