35 рашистів, кілька одиниць броньованої техніки та один склад боєприпасів: результат роботи ЗСУ на півдні за добу



Протягом дня - 9 серпня, російські окупанти нанесли 2 ракетних і 3️ авіаційних удари по наших підрозділах. 5️ крилатих ракет типу “повітря - повітря” випущено по літаках Повітряних сил, які наносили удари по ворогу. Втрат нашої авіації не допущено.

Як повідомляють у ОК “Південь”, натомість результат 7️ наших авіаційних ударів – це влучання в 5️ осередків живої сили, озброєння та техніки противника в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах та по 2️ опорних пунктах в понад 40 км від Херсону.

В Берисловському районі ворог також намагався проводити повітряну розвідку за допомогою БпЛА. Черговий “Орлан-10” був влучно заземлений зенітно-ракетним підрозділом вщент.

За результатами роботи протягом бойового дня, в тому числі і ракетно-артилерійських підрозділів, підтверджено втрати ворога в кількості 3️5 рашистів, 6️ одиниць броньованої та автомобільної техніки, серед яких 1 танк Т-72 і 1 командно-штабна машина.

Знищено ще один склад боєприпасів в Новоалексіївці та командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 217-го парашутно-десантного полку ворога в районі села Максима Горького.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW