ЗСУ на півдні знищили опорний пункт, склад боєприпасів та більше 20 рашистів



Штурмовою авіацією та гелікоптерною парою ЗСУ нанесли 3 удари по скупченню ворожого озброєння та техніки і опорному пункту в Херсонському районі, та ще одному опорному пункту в Бериславському.

Як повідомляє ОК “Південь”, за їх результатами та роботою ракетно-артилерійських підрозділів з виконання вогневих завдань, підтверджені втрати ворога в кількості 2️4 рашистів, 1️ танка Т-62 та ще 5️ одиниць іншої броньованої і автомобільної техніки. В районі Чарівного, в Бериславському районі Херсонщини, знищено склад боєприпасів. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Незважаючи на штормову погоду, в Чорному морі продовжують маневрувати близько десятка бойових кораблів ворожого флоту, серед них напоготові 4️ носії ракет типу “Калібр” та 1️ вдк.

Ворожа пропаганда продовжує вкидувати фейки і сіяти паніку серед населення, зокрема на окупованих територіях, щодо масованих обстрілів Збройними Силами України аж до повного знищення тих населених пунктів, що будуть вивільняти з-під окупації. Ворог намагається налаштувати місцеве населення проти Сил оборони України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW