Створив теплицю, підв'язував та поливав коноплю: на Одещині викрили наркоаграрія, - ФОТО



Поліцейські Білгород-Дністровського району викрили наркоаграрія. 28-річний мешканець Шабської громади облаштував на своєму подвір’ї теплицю, де вирощував коноплі – дбайливо обсапував, підв’язував та поливав. Тепер чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Створив теплицю, підв'язував та поливав коноплю: на Одещині викрили наркоаграрія, - ФОТО, фото-1

Викрили правопорушника співробітники поліції під час оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мак». Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури правоохоронці провели обшук за місцем мешкання фігуранта. В ході санкціонованих заходів вилучили кущі наркомісткого зілля та подрібнену наркотичну речовину. Речові докази направили на експертизу.

Створив теплицю, підв'язував та поливав коноплю: на Одещині викрили наркоаграрія, - ФОТО, фото-2Створив теплицю, підв'язував та поливав коноплю: на Одещині викрили наркоаграрія, - ФОТО, фото-3

Зі слів чоловіка, згубне зілля він вирощував для власного вживання. Дізнавачі кваліфікували дії громадянина як незаконний посів та вирощування конопель, передбачені частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Створив теплицю, підв'язував та поливав коноплю: на Одещині викрили наркоаграрія, - ФОТО, фото-4

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW