Правоохоронці затримали чоловіка, який розпилив газ в київському метрополітені



Київські оперативники затримали чоловіка, який вчора, 4 серпня, на станції метро "Площа Льва Толстого" розпилив в обличчя жінці газ.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції.

Речовина потрапила й на інших пасажирів, які почали кашляти й задихатися. За словами потерпілої, невідомий чоловік розпилив балончик без жодних на те причин.

Правопорушником виявився 51-річний чоловік. Він неодноразово потрапляв у поле зору поліції Києва – зловмисник має "за плечима" декілька судимостей за скоєння пограбування та розбійного нападу, розповіли правоохоронці.

Раніше затриманий скоїв крадіжку у приміщенні кафе на вулиці Богдана Хмельницького, де викрав у відвідувача барсетку з грошима у сумі 1 500 доларів США та 600 гривень.

За даним фактом ми повідомили йому про підозру, зібрали необхідну доказову базу та скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду, - зазначив начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. Наразі перевіряється причетність чоловіка до скоєння інших злочинів на території Києва.

Раніше ми розповідали, що поліція Києва викрила 55–річного чоловіка, яким обманом оформив право власності на майно родичів.

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW