На проспекті Поштовому у Кривому Розі для усіх охочих провели майстер-класи з домедичної допомоги, - ФОТО, ВІДЕО



Другу п'ятницю поспіль на проспекті Поштовому у Кривому Розі для усіх охочих волонтери проводять безкоштовні майстер-класи з надання домедичної допомоги. Водночас вони збирають кошти для придбання тактичних турнікетів, які мають намір передати на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє сайт 0564.ua з посиланням на власного кореспондента.

Як пояснив нашому кореспонденту один з організаторів майтер-класу - старший викладач Донецького державного університету внутрішніх справ Микола Єрошкін, отримати чи актуалізувати знання та вдосконалити свої навички з домедичної допомоги можуть всі бажаючі. 

Зокрема, волонтери допомагають криворіжцям опанувати навички накладання тактичного турнікета та відпрацювати проведення серцево-легеневої реанімації на спеціальному манекені.

За бажанням, учасники майтер-класу можуть задонатити будь-яку суму на потреби Збройних Сил України. Залучені таким чином кошти волонтери спрямують на закупівлю турнікетів (сучасних засобів для зупинки кровотечі) "Дніпро GEN 2".

За словами Миколи Єрошкіна, минулої п'ятниці вдалося зібрати 5765 гривень. Всього ж необхідно зібрати 9 тисяч гривень. Тож збір коштів сьогодні продовжився.

Читайте також: У Кривому Розі волонтери 7 років не припиняють роздавати гарячі обіди нужденним, - ФОТО.

Про те, як відбувався майстер-клас, дивіться на наших фото  та відео: 

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW