У багатьох районах Києва у будинках мешканців відновлять гаряче водопостачання



У Києві вже провели гідравлічні випробування на 83% об’єктів — квартальних котельнях, теплоджерелах продуктивністю понад 80 Гкал/год, теплових мережах. Наразі комунальне підприємство "Київтеплоенерго" поступово відновлює роботу низки об’єктів та гаряче водопостачання споживачам.

Про це під час проведення оперативного штабу з питань підготовки міського господарства до зими повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Зокрема, найближчими днями відновлюється постачання гарячої води споживачам у зоні обслуговування ТЕЦ-6 - ж/м Троєщина, Лісовий, частина Воскресенки; Станції теплопостачання-2 - ж/м Оболонь, Куренівка, Поділ; районної котельні "Воскресенка" - ж/м Райдужний, частина Воскресенки.

Наразі гідравлічні випробування тривають на восьми теплоджерелах.

Керуючі компанії у координації з "Київтеплоенерго" зараз повинні сфокусуватися на отриманні житловими будинками паспортів готовності до зимового періоду. Інженерні мережі, конструктивні елементи будинку — покрівля, стіни, вікна і двері, вхідні групи, а також усі інженерні мережі повинні відповідати критеріям для пуску тепла. На завершення цих робіт у керуючих компаній орієнтовно є місяць. При цьому вже зараз розпочалися перевірки, які допоможуть районним службам усунути недоліки та зауваження, — зазначив Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, у Києві тривають перевірки готовності житлових будинків, мереж і обладнання до наступного опалювального сезону. Зокрема, акцент робиться на інспектуванні стану електромереж та обладнання.

Адже система електропостачання як резервна система опалення цієї зими може працювати в умовах підвищеного навантаження. У Святошинському районі сьогодні перевірили стан електрощитових, трансформаторну підстанцію та тепловий пункт.

Заступник голови КМДА запевнив, що підготовка до зими у столиці триває в плановому порядку і міські служби впораються із завданням стабільного проходження опалювального періоду.

Також ми писали про те, що міський голова Києва Віталій Кличко розповів про готовність столиці до опалювального сезону осені-зими 2022-2023 років. За словами Кличко, міська влада зробить усе можливе, щоб усі сервіси, включаючи електрику та тепло, повністю були у киян у тих же параметрах, які були до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Крім того, ми повідомляли, що правоохоронці оголосили про підозру п’ятьом фігурантам, які підозрюються в привласненні бюджетних коштів. Так, слідчі провели 8 санкціонованих обшуків й встановили, що протягом 2020 року посадові особи ряду суб’єктів господарської діяльності вкрали 8 мільйонів гривень на ремонті теплових пунктів у Шевченківському районі Києва.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW