"Дуже чарівна, але може бути небезпечною": у тернопільському парку до людей систематично вибігає маленька лисичка



У тернопільському Парку Здоров'я з'явилася лисичка. Напевно, вона приходить за об'їдками від шашликів, локація котрих облаштована всередині парку в низовині.

Про це написала тернополянка Яна Іщук на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Лисиця досить близько підходить до людей. Досить худа, шукає їжу. У нинішньому сучасному місті , та ще й під час війни зустріти так лісову красуню - це щось надзвичайне. Хоча напевно, для господарів ближніх сіл така гостя може принести досить багато клопоту...

Але все ж таки, цю дику красу нищити не можна. Певно, що найкраще - то зробити її своїм другом і трошки приручити.

Що кумедно - зовсім близько від лисиці, що ховалася в кущах біля тренажерів, проходила поліція зі здоровенним чорним файним псом. Пес нічого не почув, пройшов мимо. Жартуємо з мамою, що його вчили нюхати лише людей, а про лисиць він нічого поганого не знає:))

Все ж - треба додати дуже серйозне попередження: можете дати лисиці якусь придатну для такого роду звіра їжу, але не підходьте до тварини дуже близько, тим більше - ні в якому разі не намагайтеся її зловити, це не можна робити - імовірною є небезпека, що у тварини може бути сказ або інші захворювання. Також неприпустимо кидати у тварину каміння та виявляти інші негуманні та агресивні дії, що можуть спровокувати тварину на зустрічну агресію. Будьте уважні!", – застерелгла тернополян Яна Іщук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW