На Херсонщині ЗСУ звільнили ще 7 населених пунктів. На Дніпропетровщині день минув спокійно. Причин для паніки немає, - Лукашук



Сьогоднішній день на Дніпропетровщині минув спокійно. Хоча надвечір по всій території України було оголошено сигнал повітряної тривоги, в нашій області прильотів ворожих ракет не відбулося. Останнім часом такі тихі дні бувають справді рідко.

Про це повідомив у Телеграм голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Він також повідомив хороші новини щодо ситуації на Херсонщині, з якою межує наша область: Збройні сили України звільнили ще 7 тамтешніх населених пунктів. Тепер в області деокуповані 53 населені пункти. Наші військові поступово звільняють українську землю від російських окупантів.

Щодо інформації про передислокацію ворожих військ і їхні плани наступати на Криворізькому напрямку Микола Лукашук закликав не панікувати, певні переміщення противника не означають, що він піде у наступ.

Очільник облради назвав ситуацію складною, але повністю контрольованою, нагадавши, що Криворізький район надійно укріплений, і подякувавши за це військовим та місцевим військовим адміністраціям.

За словами Лукашука, всі інші райони області також надійно укріплені. Причин для паніки немає.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW