Батьки благають про допомогу: понад рік не можуть знайти зниклого юнака з Тернопільщини



Вже понад рік 23-річний Олександр Каленик із села Великі Загайці Кременецького (колишнього Шумського) району не виходить на зв‘язок. Проте його мама Світлана Михальчук щиро вірить у те, що побачить сина живим. Весь цей час вона активно розшукує юнака. Жінка також просить підтримки та поширень у краян.

Як писав Терен раніше, влітку минулого року юнак повернувся додому із заробітків з Польщі, де перебував пів року. Вдома побув близько 20 хвилин, зібрав речі і сказав, що їде до дівчини в Луцьк. Відтоді рідні його не бачили.

– Я кожного тижня телефоную в поліцію. Там мені кажуть, що поки що немає ніякого результату. Розшук триває. Я телефонувала і у столичне відділення поліції. Там мені відправили листа, де направили у Тернопіль. З Тернополя зателефонували і скерували у Шумський відділ поліції. Правоохоронці кажуть, що шукають, але вже пройшов рік часу. Взимку, перед Новим роком до мене приїжджали поліцейські з Тернополя. Вони поновили дані і більше жодних новин. Я вже їм не вірю, - розповідає Світлана Михальчук.

Батьки благають про допомогу: понад рік не можуть знайти зниклого юнака з Тернопільщини, фото-1

Юнак не виходив на зв‘язок уже рік

Жінка також зверталася до пошуково-рятувальної волонтерської асоціації «САРВА» у Львові.

Вони зробили оголошення та розмістили його в інтернеті. Але це теж не принесло жодних результатів, - зазначає пані Світлана.

За цей рік жодної звістки про юнака не було. Мама каже, що Олександр мав дуже багато друзів та знайомих, проте ніхто навіть не здогадується, куди він зник.

Ніхто не бачив. Ну як так може бути? Дитина стільки мала друзів. Олександр їздив у Польщу. Також він служив в армії. Не вірю, що ніхто його не бачив протягом року, - каже жінка.

Батьки благають про допомогу: понад рік не можуть знайти зниклого юнака з Тернопільщини, фото-2

Востаннє мама говорила з сином 11 червня минулого року

Поки що жоден факт, про які дізналися поліцейські та родичі після зникнення Олександра, не привів розслідування до логічного завершення.

Ми знаємо, що він був у Рівному і Луцьку. У Луцьку він був з дівчиною, яка потім пересилала йому документи у Рівне. Коли з’ясували, що він був у Рівному, туди поїхав працівник карного розшуку. Олександр цю посилку ніби не забрав. Виявляється, того, на кого вислали посилку, вже 5 років немає, він загинув. Знайшли брата того чоловіка, він каже, що не знає нічого, - зазначає Світлана.

Жінка звертається до краян по допомогу. Вона вірить, що її син знайдеться та буде поряд з нею.

Якщо у вас є інформація про місце перебування Олександра Каленика, рідні просять повідомити на лінію «102», або телефонувати за номером 066-824-62-84.

Прикмети зниклого: зріст 175-180 см, худорлявої статури, має декілька татуювань: на шиї праворуч - у вигляді ластівки з трояндою, на лівому біцепсі - знак зодіаку (діва), напис англійською на правій руці - eternal love to parents (вічна любов до батьків – ред.).

Батьки благають про допомогу: понад рік не можуть знайти зниклого юнака з Тернопільщини, фото-3

У Олександра на правій руці є татуювання у вигляді напису англійською на правій руці - eternal love to parents.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW