Три будинки сімейного типу з Лисичанська переїхали до Львова, - ВІДЕО



Три будинки сімейного типу з Лисичанська прийняли у Молодіжному центрі святого Івана Боско. 

Станом на 2 серпня три будинки сімейного типу з Лисичанська переїхали до Львова і розпочали тут нове життя. У їхній родині – 41 дитина. Тут їх прийняли у Молодіжному центрі святого Івана Боско. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Мама Наталі Алєшко свого часу створила перший у Лисичанську дитячий будинок сімейного типу. Згодом вже сама Наталя і її дві сестри продовжили справу своєї мами, тож тепер у їхній великій родині – 41 дитина. У Лисичанську вони жили під постійними обстрілами, у погребі, сушили сухарі й пили технічну воду.

У Молодіжному центрі святого Івана Боско у них почалося нове життя, де їм допомагають отці. Допомогти родині можуть усі небайдужі – коштами або, можливо, хтось запропонує будинок для подальшого життя. 

Довідка. Молодіжний центр святого Івана Боско – це багатофункціональний комплекс, основним завданням якого є виховання дітей і молоді, зокрема соціально вразливих категорій. Керує центром Салезіянське Згромадження УГКЦ, яке відоме своєю місією заради дітей і молоді. Ідеологом цієї харизми є італійський священик, святий, педагог Іван Боско.

Читайте також: Як минула доба у Львові та області: головне станом на ранок 2 серпня

Фото на головній: Максима Гнипа



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW