На Одещині осудили сепаратистку



На Одещині жінка поширювала ворожу агітаціюна Telegram-каналі, закликала людей воювати на боці Росії, а також відокремити регіон від України та стати частиною Росії. Тепер вона сяде до тюрми на три роки.

Про це повідомляється у судовому реєстрі.

Жінка з Березівки почала вести канал із початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Вона одружена і має 12-річну дитину.

 "Російська Одеська Республіка. Одеса! Жителі міст Новоросії беріть у руки зброю і боріться за свою свободу, якщо ви вже не в силах, то виходите на мітинги за вихід з-під кривавої, брехливої, корумпованої влади Києва. Спільними зусиллями ми приєднаємося до Російської Федерації Федерації!!! Цей геноцид не припиниться без нашої участі. Досить не діяти!"-написала сепаратистка.

У чому саме полягав геноцид, жінка так і не змогла пояснити.

У судовому засіданні сепаратистка визнала себе винною у повному обсязі, у вчиненні злочинів указаних у вироку, та підтвердила, що за вказаними обставинами вона дала згоду невстановленим особам стати адміністратором телеграм-каналу, на якому публікувала матеріали у яких міститься глорифікація російських солдатів, заперечення тимчасової окупації України та заклики до повалення і зміни конституційного ладу. На виправдання своїх дій посилалась на те, що вона піддалась російській пропаганді, дивилась російські канали, а дитинство провела на Росії.

Отримає покарання у виді позбавлення волі строком на 3 (три) роки без конфіскації майна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW