20-річний син загиблого тернопільського журналіста воює на Донбасі



Син тернопільського журналіста та телеведучого Ігоря Пелиха, який трагічно загинув у ДТП у 2009 році,  пішов на війну воює на Донбасі.

Під час довоєнного життя Іван займався створенням відео. Вже 1,5 місяця разом з побратимами він "насипає" ворогам на Донбасі.

Про це захисник розповів на своїй сторінці в Instagram. 

"Новодружевськ, Лисичанськ, Сіверськ, Григорівка і Сєрєбрянка стали для нас місцями, де ми навчились функціонувати як злагоджений підрозділ в складі якого воюють українці, грузини, білоруси, американці, канадійці, шведи, французи, британці, тайванці і нові-зеландці, спати в підвалі під обстрілом всієї руснявоі арти, яку лише можна уявити, цінувати американські МРЄшки в порівнянні з ЗСУшними, копати 24/7, їздити в кузові пікапа, коли в 30 метрах розривається 120-а міна, корегувати дронами нашу арту в умовах постійної роботи ворожого РЕБу, наводити з 1.5км АГС по айфону, відбивати танкові атаки орків з затяжними стрілецькими боями і нажаль втрачати наших побратимів", – написав Іван.

Захисник додав, що війна дуже змінює людей зсередини. За його словами,  навіть коли на декілька днів повертається до "цивілізації", то розуміє, що він вже не такий, яким їхав.

"Одна справа читати про війну в новинах чи Telegram-каналах, а інша – це побути тут, тоді просто по погляду розумієш, була людина на "0" чи ні. У будь-якому випадку це лише початок, ще багато руснявих танків/бтрів/піхоти і тд чекають свого знищення і ми будем сумлінно допомогати їм слідувати за кораблем", – додав хлопець.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW