У Запоріжжі місцевий мешканець продавав тротилові шашки: його затримали поліцейські



У Запоріжжі поліцейські затримали 37-річного фігуранта під час збуту п’яти тротилових шашок вагою 200 грамів кожна.  Чоловіку вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції, передає 061.

Відомо, що місцевий житель, в умовах воєнного стану, з метою власного збагачення, налагодив схему з продажу вибухових речовин.

27 липня слідчі задокументували факт збуту фігурантом п’яти тротилових шашок вагою 200 грамів кожна.«Ділка» було затримано за незаконне поводження з вибуховими речовинами. 28 липня йому повідомлено про підозру.

В ході проведених слідчих дій було отримано оперативну інформацію щодо можливого місця зберігання зброї та боєприпасів, виявленого на території Комунарського району Запоріжжя. Цього ж дня, зі «схрону» співробітники поліції вилучили ручний протитанковий гранатомет РПГ-22, одну тротилову шашку вагою 400 грамів, сім шашок з тротилу вагою 200 грамів кожна та ще тришашки по 75 грамів.

Крім цього, виявлені та вилучені гранати Ф-1, РГД-5 та РГН; 2,5 кг пластиду та 880 бойових набоїв калібру 7,62х54 мм.

Все вилучене направлено на проведення експертизи до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Запоріжжі п’яний водій потрапив у ДТП під час комендантської години.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW