Обчистив кафе, будинок і заволодів машиною: на Одещині затримали чоловіка, який обікрав родину підприємців



Правоохоронці Одещини викрили 30-річного чоловіка, який обікрав родину підприємців. Зловмисник обчистив кафе, будинок і заволодів автомобілем постраждалих. Загальна сума збитку, завданого родині, сягла 12-ти тисяч гривень.

Про це розповіли в Головному управлінні Нацполіції.

Розкриттям злочину займалися правоохоронці Доброславської ОТГ, на території обслуговування яких все сталося.

Поліцейським вдалося встановили, що тричі судимий за майнові злочини місцевий житель став свідком, як односельця забрала "швидка" з кафе, яким той володіє, і заклад залишився без нагляду, оскільки дружина підприємця була у від’їзді. Зловмисник пробрався всередину і викрав ноутбук, мікрохвильовку, газонокосарку та соковитискачку. Наступного дня, довідавшись, що потерпілого прооперували і він нескоро повернеться додому, пробрався в будинок подружньої пари, пошкодивши вікно, і викрав ювелірні вироби, побутову техніку та навіть одяг і взуття.

Чоловік не вгамував свої апетити і на цьому, тому повернувся за кілька годин та викрав автомобіль. 

Покатавшись, транспортний засіб зловмисник покинув біля оселі власника. Частину викраденого майна поліцейські вилучили з обійстя зловмисника, місце знаходження ще частини – встановлюють. Своїми діями 30-річний чоловік заподіяв підприємцям 12 тисяч гривень збитків.

"За результатами досудового розслідування поліцейські оголосили фігуранту підозру в крадіжці, передбаченій частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, та незаконному заволодінні транспортним засобом, передбаченому частиною 2 статті 289 ККУ. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої", - зазначив начальник СВ відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 2 Сергій Шипіцин.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW