Директорка школи, яка здавала позиції ЗСУ, вийшла під заставу



На Київщині, директорка школи, яку підозрюють у державній зраді вийшла під заставу. Жінка погодилася здавати позиції ЗСУ, натомість окупанти в подальшому обіцяли назначити її на посаду міністра освіти на окупованій території.

Ні СБУ, ні прокуратура прізвище підозрюваної не називають.

Про це йдеться в матеріаліТСН.

Як повідомляють у прокуратурі, обвинувачена мала проросійські погляди та підтримувала окупацію частини нашої держави співпрацювала з представником рф, який брав участь в інформаційних акціях проти України та мав зв'язки із спецслужбами країни агресора. Жінка передавала йому інформацію про місцерозташування ЗСУ, тер оборони, а також щодо діячів України.

"До початку повномасштабного вторгнення жінка працювала директором однієї з приватних шкіл", - зазначають співрозмовники ТСН.

Приватна школа-садок розташована серед новобудов у передмісті Києва.  На сайті закладу директорка є на фотографіях. У соцмережах на своїй сторінці  обвинувачена у держраді останній рік публікує багато фото із цього садка. За день до початку війни  вона  запрошує батьків у гості.

Алла Душкіна  у соцмережах  у перші тижні війни показує як виглядає підвал цього дитсадка, якій вже наступного після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, став укриттям для дітей та родин. А 1 березня у розпал боїв за Київщину, коли  окупанти уже захопили передмістя столиці, на своїй сторінці у соцмережах директорка вітає з початком весни.

Юристи кажуть, враховуючи резонанс і час, ця справа не може бути замовчана.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW