Російський агресор продовжує обстрілювати громади Миколаївщини



Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 29 липня.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Миколаїв:

Ввечері, 28 липня, близько 19:50, ворог знову обстріляв Миколаїв. Влучання були у подвір’я приватних житлових будинків. Внаслідок чого зруйновано три будівлі. Значні пошкодження отримали сусідні будинки. Також пошкоджено пункт видачі гуманітарної допомоги. Попередньо, троє осіб зазнали поранень.

Миколаївський район:

Вчора, 28 липня, з 11:00 до 13:45 фіксувались обстріли території між селами Новомиколаївка та Костянтинівка Первомайської громади. Внаслідок чого відбулися численні займання полів та сухостою.

Також вранці, 28 липня, після ворожих обстрілів виникло загоряння поля з пшеницею в с. Дмитрівка Куцурубської громади. Ввечері, 28 липня, відбулося займання хвойної підстилки на Кінбурнській косі.

Вранці, 29 липня, о 07:30 зафіксовано влучання на території між селами Дмитрівка та Солончаки Куцурубської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Баштанський район:

Вчора, 28 липня, орієнтовно о 19:00 були обстріли за межами с. Широке Широківської громади. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, пошкоджено лінію електропередач, у зв'язку з чим відсутнє електропостачання на території всієї громади.

Під постійним ворожим вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та руйнувань житлових будинків уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW