Росіяни цілеспрямовано гатять по цивільній інфраструктурі: оперативна інформація на Донеччині станом на ранок



Оперативну інформацію по області станом на ранок 27 липня, повідомив начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Згідно неї, росіяни продовжують стріляти по населеним пунктам на лінії фронту та у відносному тилу.

Так, сьогодні зранку ворог завдав три ракетні удари по Торецьку та один по Авдіївці. У Торецьку ракети влучили в приватний сектор та гаражі — обійшлося без постраждалих. В Авдіївці, окрім ракети, росіяни тричі застосували артилерію, поціливши у центр міста та АКХЗ — наслідки ще встановлюємо. 

У Бахмуті росіяни поцілили у готель — за попередньою інформацією, є загиблі та поранені, триває рятувальна операція.

У Курахівській громаді під обстрілами саме Курахове, а також Гірник, Курахівка і Гострий – інформацію щодо наслідків уточнюємо.

У Мар’їнській громаді тривають інтенсивні обстріли Красногорівки – в одному з будинків зайнялася пожежа.

В Очеретинській громаді обстріли тривали вночі і вранці: найбільше в околицях Пісків. Зранку російські снаряди прилетіли в район Карлівської фільтрувальної станції та Орлівки.

У Краматорському районі під вогнем – Яблунівка Іллінівської громади. Тут пошкоджено три будинки, але, за попередньою інформацією, без постраждалих.

Возможно, это изображение дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение на открытом воздухеВозможно, это изображение на открытом воздухе и кирпичная стенаВозможно, это изображение дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение дерево и на открытом воздухеВозможно, это изображение на открытом воздухеВозможно, это изображение природа, дерево и траваВозможно, это изображение 2 человека, военная форма и в помещенииНет описания фото.Нет описания фото.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW