В Києві повністю припинив роботу один зі столичних ТРЦ



Відучора в Києві припинив свою роботу торгово-розважальний центр Ocean Plaza

Про це повідомили в пресслужбі торгової мережі "Ашан".

Шановні клієнти "Ашан Либідська"! З сьогоднішнього дня магазин тимчасово не працюватиме. Адміністрація Ocean Plaza повідомила про припинення роботи торговельного центру, - йдеться в повідомленні адміністрації ТРЦ.

Нагадаємо, що ТРЦ Ocean Plaza закрився на початку повномасштабного вторгення. У стінах закладу функціонували лише супермаркет мережі "Ашан" та ряд магазинів на 1 поверсі.

Як повідомляє "Київ на зв’язку", мажоритарним власником (51% акцій) ТРЦ Ocean Plaza є російська компанія, яка належить сім'ї та партнерам олігарха Аркадія Ротенберга. Саме з цим пов'язують той факт, що Ocean Plaza залишається закритим із 24 лютого, тоді як більшість великих ТРЦ Києва давно відновили роботу.

Раніше ми розповідали, що Київська військова адміністрація ухвалила рішення щодо заборони роботи дитячих і розважальних майданчиків на території торговельних центрів. Обмеження ввели через ракетний удар росіянами по ТРЦ "Амстор" в Кременчуці.

Також вас може зацікавити: Як зміняться правила роботи під час повітряних тривог у ТРЦ Києва

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW