У Донецькій області загинув воїн з Полтавщини



24 липня в селі Семигір’я Світлодарської міської громади Бахмутського району, що на Донеччині, загинув уродженець села Штомпелівка Хорольської громади, що на Полтавщині, солдат Євгеній Клименко. Про це інформує Хорольська міська територіальна громада

Так, навідник 2-го кулеметного взводу, 3-го механізованого батальйону, 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців при виконанні обов’язку військової служби отримав несумісні з життям поранення в результаті здійснення противником танкового обстрілу позицій підрозділу.

«Просимо мешканців Хорольської міської територіальної громади згадати тихою молитвою солдата, який захищав Україну й кожного з нас до свого останнього подиху», – йдеться у повідомленні.

Прощання з Героєм відбудеться днями на площі біля пам’ятника Т.Г.Шевченку в місті Хорол. Про точні дату та час траурної церемонії прощання повідомлять додатково.

Редакція сайту 0532. uaвисловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя. Вічний спокій та вічна пам’ять захиснику України!

Читайте також:Рашисти знову обстріляли Харків, Сумщину та Одеську область



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW