"Найголовніше, що ніхто не постраждав", - начальник Криворізької РВА про ворожий обстріл Великої Костромки, - ФОТО. ВІДЕО



Сьогодні день у Криворізькому районі пройшов неспокійно. Була обстріляна Зеленодольська громада, а саме населений пункт Велика Костромка.

Як повідомив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко, в результаті обстрілу була пошкоджена лінія електропостачання. Частково пошкоджений приватний будинок.

- Але найголовніше, що ніхто не постраждав, всі живі і здорові, - додав Євген Ситниченко.

На решті територій Криворізького району все спокійно, без надзвичайних ситуацій. 

На прикордонній території, яка межує з Херсонською областю, там ситуація повністю контролюється Збройними силами України. Наразі наші хлопці працюють на території Херсонської області і, як завжди, відпрацьовують на всі 100%. 

- Шановні, розумію, дуже тяжко. Війна триває. Ворог агресивно себе веде, підло себе веде - обстрілює вночі своїми далекобійними ракетами, намагається нас зламати, залякати, зробити так, щоб ми втратили віру. Але він помиляється. Ми - українці, могутня, велична нація, яка вистоїть всі ці негаразди і вистоїть. 

Фотографії результатів обстрілу населеного пункту Велика Костромка Зеленодольської громади (надано головою Зеленодольської громади Дмитром Невеселим)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW