"Ми поїхали з самого початку": відомий хореограф розповів, як йому вдалося виїхати до США



Відомий хореограф та суддя телепроєкту "Танці зі зірками" Влад Яма після початку повномасштабної війни в Україні перебрався із сім'єю до США.

У цьому він вперше зізнався в інтерв'ю Славі Дьоміну у програмі "Слава+".

За словами хореографа, він виїхав із України 24 лютого — ще до того, як чоловікам заборонили виїзд із країни. У Сполучених штатах він веде благодійні майстер-класи, а його дружина Ліліана займається сином Леоном.

"Поки роблю благодійні майстер-класи, намагаюся їх зробити більше, можливо, це буде відбуватися і в інших Штатах теж. Ми поїхали з самого початку. Ми були кілька днів у Європі. Потім одразу вилетіли сюди", — поділився Влад Яма

Батьки судді "Танців із зірками" у перші дні війни переїхали із Запоріжжя до Прикарпаття, проте згодом знову повернулися додому.

"Зараз вони в Запоріжжі, на жаль. Але вони жили в горах, що на Прикарпатті, 2,5 місяці. Я їх вивіз приблизно на 5 чи 6 день. У нас була з ними коротка, але важка розмова. Це був момент, коли із Запоріжжя їхали мої друзі, і вони сказали, що можуть взяти з собою батьків. Це були ті дні, коли російські війська наближалися до Запоріжжя, вони вже були у Запорізькій області. Я так у житті ніколи з батьками не розмовляв, і я сподіваюся, що ніколи не буду", — розповів Влад Яма



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW