На Херсонщині ЗСУ знищили склад з боєприпасами та пункт боєпостачання



Ситуація на півдні України складна, динамічна, але контрольована. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Ознак створення ударних угруповань не виявлено.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Противник силами понад 50 вояків за підтримки двох танків Т-62 та одного БТРа-82А у напрямку Сухий Ставок, Андріївка та силами до мотострілецького та танкового взводів у напрямку Брускінське, Білогірка проводив наступальні дії. Успіху не мав. Із втратами відійшов.

Протягом дня ворог ще кілька разів атакував. Ударний Ка-52 виконував завдання в районі Білогірки. Без наших втрат. Мі-8 також зазнав невдачі в районі Новомиколаївки. Без наших втрат.

Нашою авіацією протягом бойового дня нанесено 6 ударів по ворожих скупченнях живої сили та техніки, по опорному пункту. Остаточні дані дорозвідуються.

Тим часом підтверджені втрати ворога: 54 рашисти, 3 танки Т-62, 3 реактивні системи залпового вогню «Град», гармата «Мста-Б», броньована та автомобільна техніка, а також знищено склад з боєприпасів та пункт боєпостачання на Херсонщині



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW