Перша леді Литви Діана Науседа приїхала до Києва, - ФОТО



23 липня до Києва приїхала дружина литовського президента Гітанаса Науседи Діана, щоб взяти участь у Другому саміті перших леді та джентльменів.

Про це президент Науседа написав у Твіттері.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua" та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Перша леді Литви, моя дружина Діана, прибула до Києва. Серце світу сьогодні б’ється в Україні. Українські герої зробили всіх нас трішки українцями. Ми маємо підтримувати Україну, оскільки тут триває вирішальна боротьба за свободу та незалежність усіх нас, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на саміті обговорюватимуть майбутнє України та усього світу у контексті повоєнної відбудови нашої країни.

Також литовський Президент опублікував фото зустрічі першої леді Литви на вокзалі у Києві.

Раніше ми писали про те, що до Києва приїхав голова міністерства іноземних справ Австрії Олександр Шалленберг. Разом із ним столицю відвідав його колега, голова МЗС Чехії Ян Ліпавський.

Крім того, повідомляли, що 19 липня Ірпінь відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Словенії в Україні Томаж Менцін.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW