"Одягала перуку, щоб ніхто не здогадався, але насправді...": чоловік Руслани Писанки про останні дні її життя



Ігор Ісаков після смерті своєї дружини Руслани Писанки вперше у прямому ефірі розповів про те, як провела свої останні дні покійна і поділився вкрай особистими спогадами про неї. Життя Руслани Писанки обірвалося 19 липня...

Як інформує "ТСН", вперше після смерті дружини, її чоловік Ігор Ісаков у прямому ефірі у "Сніданку з 1+1" розповів про останні дні дружини та поділився спогадами про їхнє спільне життя.

Раніше дописом у соцмережах чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів про хворобу, що обірвала життя ведучої та акторки.

Сьогодні ж Ігор за допомогою відеозв'язку поспілкуваівся зі "Сніданком з 1+1", розказуючи про останні дні життя коханої дружини.

У чоловіка запитали, чому Руслана Писанка вирішила приховувати свою хворобу від всіх, на що Ігор відповів:

"Вона не хотіла, щоб її бачили в такому стані. Коли ми виходили на вулицю після чергової крапельниці, завжди фарбувалася, посміхалася, одягала перуку чи шапочку, щоб ніхто нічого не здогадався. Хоча я тримав її за руку і розумів, що вона напружена, як камінь. Але вона посміхалася".

Лікування Руслана Писанка проходила в Німеччині, де вона й пішла з життя. Її чоловік каже, що вдячний друзям, які дозволили пожити в їхньому будинку, останні дні Руслани пройшли у домашньому затишку. Про дружину Ігор згадує:

"Руся була людина-магніт, яка притягувала позитивних людей".

Згадав Ігор Ісаков і про першу зустріч з Русланою Писанкою, коли він спеціально приїхав до неї на побачення з Черкас і прочекав 3 години.

А потім акторка повела його до Софії Київської, де уважно спостерігала за майбутнім чоловіком.

Зараз Ігор не мож стримати сльози, коли згадує дружину. Вчора дописом у соцмережах він повідомив про те, що починає благодійний збір в пам'ять про дружину, а всі зібрані гроші збирається передати на лікування незнайомій дитині, яка так само, як і Писанка, хворіє на рак.

"І якщо ми врятуємо хоч одне життя, то все це має сенс", – написав Ігор.

У "Сніданку з 1+1" він повідомив, що йому вдалося зібрати за добу вже понад 50 тисяч гривень. А найбільше вразило його наступне:

"Перекази були і по 20, і по 30 грн. Може, то останні гроші, але люди хотіли допомогти, бути причетними".

Також підписуйтеся на наш Telegram-канал, де багато цікавих новин, фото і відео!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW