У Рясне на небезпечній ділянці встановили додатковий світлофор



 У Рясне почав функціонувати новий світлофор. 

На вулиці Тараса Шевченка, 386 облаштували додатковий світлофор. Його встановили, аби підвищити безпеку дорожнього руху на цій ділянці. Регулювання цього перехрестя має суттєво покращити виїзд з прилеглих територій на магістральну вулицю та дозволить пішоходам безпечно переходити дорогу.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Минулого року Львівська міськрада визначили перелік місць концентрації ДТП. До нього додали 43 ділянки дорік, куди увійшло і пеерехрестя на вулиці Тараса Шевченка, 386. На цій ділянці авто було незручно виїжджати з прилеглих вуличок (житлового масиву та виробничо-комерційних територій) на магістральну вул. Шевченка. Також тут регулярно траплялися ДТП.

«Поруч із цим вузлом, за 100 метрів, є регульований пішохідний перехід. Минулого року ми замовили проєктно-кошторисну документацію щодо розширення цього світлофорного об’єкта та доповнення його ще однією світлофорною сигналізацією. Таким чином, через 100 метрів від встановленого раніше світлофора на вул. Т. Шевченка, 384, облаштували новий, який регулюватиме рух транспорту та пішоходів. Їхня робота відбуватиметься синхронно», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Додатковий світлофор у Рясне запрацював від учора.

Читайте також: Стало відомо, чому на Львівщині лунала сирена 23 липня



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW