"Україна має заявити, що вона не буде ніколи погрожувати росії": Лукашенко закликав Україну сісти за стіл переговорів



Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вкотре вирішив пороздавати свої "цінні" поради Україні. Лукашенко заявив, що погрожувати росії неможна, а саме зараз "особливий момент", коли можна завершити війну на "прийнятних умовах".

Про це пишуть білоруські ЗМІ, передає ТСН.

"Все залежить від України. Зараз особливість момента в тому, що цю війну можна закінчити на більш прийнятних для України умовах, але їй ніхто не дасть закінчити війну. Вона повинна сісти за стіл переговорів і погодитися, що вона не буде ніколи погрожувати Росії, і не буде мати на території України те озброєння, яке буде загрожувати РФ. Це головне, а "денацифікація" - це філософія", - сказав Лукашенко.

Лукашенко видав також низку цинічних заяв у найкращих традиціях російської пропаганди. За його словами, у Херсоні, Донецьку та Луганську "живуть російські люди, яких українці гнобили".

"Слухайте, це вже не обговорюється. Можна було говорити у лютому-березні про це. Розумієте, там живуть російські люди, яких українці гнобили. А навіщо? Я ж поляків зараз не караю за ту політику, яку проводить Польща щодо нас. Я завжди кажу: у нас є поляки етнічні, але це "мої" поляки. Вони мають усі права, як і білоруси. Ми їх любимо, поважаємо і цінуємо. І вони поводяться гідно в основному. Навіщо тоді було російську мову забороняти, навіщо було всередині України проводити ту політику, яку проводили Порошенко, Зеленський? Вони ж весь час зсередини штовхали Україну цим до війни", – підсумував своє марення Лукашенко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW