На Подільському узвозі в Києві ремонтують дорожнє покриття, - ФОТО



У Києві дорожники проводять ​роботи з відновлення покриття з бруківки на Подільському узвозі в столиці. Сьогодні, 21 липня, вони займаються оновленням крайньої правої смуги дороги в напрямку Подолу - вулиці Кирилівської.

Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко.

Долучайтесь та читайте новини на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Нині розбирають покриття, рівняють бордюри. Наступний етап - оновлення основи проїжджої частини та викладання бруківки.

Загалом плануємо відремонтувати 3,5 тис. квадратних метрів дорожнього покриття узвозу. На сьогодні вже оновили понад 600 квадратних метрів дороги від запланованого обсягу, - зазначив мер столиці Віталій Кличко.

На Подільському узвозі у Києві тривають роботи з відновлення покриття з бруківки, Віталій Кличко/Telegram

На Подільському узвозі у Києві тривають роботи з відновлення покриття з бруківки, Віталій Кличко/Telegram

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що 14 липня, відновили повноцінний проїзд через міст у Демидові, в який влучила блискавка. Зазначається, що проїзду через міст у Демидові не було два тижні, оскільки йшли ремонтн роботи.

Крім того, писали, що київський міський голова Віталій Кличко перевірив, як тривають роботи на пошкодженому ракетою багатоквартирному 9-ти поверховому житловому будинку на вулиці Богатирській, 20, що знаходиться в Оболонському районі столиці.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW