У Кременчуцькому районі чоловіка підрізав товариш



20 липня, близько 19:20, до відділення №2 Кременчуцького  районного управління поліції, надійшло повідомлення від медиків, що в одному із сіл Кременчуцького району місцевому чоловікові спричинено ножове поранення. 

Отримавши повідомлення про нанесення тяжких тілесних ушкоджень, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції.

Владислав Шаптала, тимчасовий виконувач обов’язків начальника  відділення №2  Кременчуцького районного управління поліції, повідомив: «Під час проведення першочергових слідчих дій встановлено, що між місцевими чоловіками, які разом проводили дозвілля, виникла сварка, яка переросла у бійку. Унаслідок конфлікту мешканець села, 1987 року народження, завдав ножове поранення 34-річному місцевому знайомому. Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні, де його прооперовано. З місця події речові докази вилучено. З чоловіком, що обґрунтовано підозрюється в скоєному працюють слідчі. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької  окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW