У Києві депутати закликають українців ставати донорами та здавати кров



Депутати Київської міської ради закликають українців ставати донорами та здавати кров. Оскільки донорська кров потрібна постійно. Особливо в наш час, коли багато хлопців та дівчат захищають країну від рашистської агресії, зазнають поранень та прибувають на лікування.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської ради.

За словами депутата Київської міської ради Григорія Маленка, донорська кров потрібна постійно.

Донорська кров зараз вкрай необхідна насамперед для наших військових, які захищаючи українські території від окупантів, отримують важкі поранення внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів. Крім того, потреба в донорській крові залишається у пологових будинках, хірургічних відділеннях, опікових центрах та онкологічних відділеннях. Для донації вам знадобиться не більше години, але за цей час ви зможете врятувати чиєсь життя, – зазначив Григорій Маленко.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини та завжди бути в курсі.

Також депутат наголосив, що донорство – це відповідальна соціальна місія, і закликав усіх небайдужих долучатись до формування банку крові столиці.

У Києві кров можна здати на вул. Максима Берлинського, 12 (правий берег) з 8:00 до 16:00 та на вул. Петра Запорожця, 26 (лівий берег) з 8:00 до 15:00.

Ми раніше писали про те, що у Фастівській лікарні пройшов день донора. Зібрані запаси крові будуть використовуватися для потреб Збройних сил України!

Також повідомляли, що в Інституті серця у Києві врятували солдата, якого доставили з лінії фронту гелікоптером. Відомий кардіохірург Борис Тодуров витягнув із серця тяжко пораненого бійця уламок. Зазначається, що серце чоловіка під час операції продовжувало битися.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW