«Опалювальний сезон буде важким» - Олександр Мамай



Сьогодні у Полтавській міській раді відбулося засідання виконкому, на порядок денний якого серед інших внесли питання щодо створення штабу з підготовки об’єктів житлово – комунального господарства до осінньо – зимового періоду 2022 – 2023 років.

«Штаб буде створено для того, аби зосередити максимум наших зусиль для підготовки до опалювального сезону. Передусім, йдеться про заготовку твердого палива . Бо у нас деякі лікарні можуть опалюватися твердим паливом. І тому потрібно забезпечити їх ним завчасно. Чому – зрозуміло. Адже на тверде паливо ростуть і попит і ціна. Не включено, що потрібно буде докупити електрогенератори, можливо, десь поставити електричні котли. Зима для нас буде дуже важкою» - сказав Олександр Мамай.

Крім того, додав, що будуть планувати облаштування місця для обігріву громадян – у школах та інших закладах освіти.

Відомо, що у багатьох регіонах вже зараз закуповують електрогенератори для лікарень – адже відсутність електропостачання значною мірою впливає а іноді унеможливлює виконання багатьох медичних операцій тощо. Олександр Мамай запевнив – у Полтаві ситуація під контролем:

« Ще під час минулої каденції були придбані генератори. І генератори в наших лікарнях потужні і всі вони працюють. І пальне для них теж є. Операції робити лікарі зможуть. І крім того, у багатьох лікарнях стоять вже твердопаливні котли. Тому щодо лікарень у мене душа спокійна. А от щодо шкіл та дитячих садочків – треба ще багато попрацювати».

Читайте також: У центрі міста мітингували полтавці, які не можуть заселитися в свої квартири



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW