Біжу за «Азовсталь»: маріупольці можуть підтримати полонених оборонців міста



Маріупольці можуть приєднатися до світового бігового флешмобу на підтримку гарнізону «Маріуполь». Організаторами заходу виступила Асоціація родин захисників «Азовсталі».

Про це повідомляє пресслужба Маіупольської міськради.

Мета марафону "Біжу за «Азовсталь»" - нагадати світу про героїзм захисників Маріуполя. Масові старти спортивної події відбудуться 23 липня одночасно в декількох українських містах: Запоріжжі, Чернігові, Дніпрі, Рівному, Черкасах, Івано-Франківську, Луцьку, Львові, Тернополі та Хмельницькому. 

На місці флешмобу кожен отримає роздруківку з хештегом #runforAzovstal. Після завершення заходу учасникам пропонують зробити своє фото та викласти у соцмережі з тегом #runforAzovstal. У дописі важливо розповісти про наших сталевих Героїв - оборонців Маріуполя.

Нагадаємо, захисники Маріуполя виконали наказ, незважаючи на всі труднощі, та 82 дні відтягували переважаючі сили противника та дали змогу українській армії перегрупуватися, підготувати більше особового складу та отримати велику кількість озброєння від країн-партнерів.

У російському полоні перебувають більше ніж 2,5 тисячі українських бійців з "Азовсталі". Їх визволенням займається ГУР Міноборони.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW