Померла акторка та телеведуча Руслана Писанка



Сьогодні вночі, 19 липня, у Німеччині на 57-му році життя померла відома акторка та телеведуча Руслана Писанка.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що після великої перерви Руслана повернулась у передачу “Твій день” рік тому, але велика війна змусила її поїхати у Німеччину.

Там лікарі діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала“, – йдеться у повідомленні.

Руслана Писанка (Писанко) — українська актриса та телеведуча. Народилася 17 листопада 1965 року у Києві. Її батько Ігор Писанко – відомий кінооператор, лауреат премії Шевченка у 1973 році за документальний фільм “Радянська Україна”.

1995 року Руслана закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю “режисер телебачення”.

Брала участь у телепроєкті — “Жіночий клуб”. Вела прогноз погоди разом із Олексієм Дівєєвим-Церковним, після цього стала знаменитою. 

2006 року —  учасниця телепроєкту “Танці зі зірками”.

Померла акторка та телеведуча Руслана Писанка, фото-1

У 2008 році разом із Володимиром Зеленським вела реаліті-шоу “Службовий романс” на телеканалі “Інтер”. 

У 2010 році приймала участь у телепроєкті “Зірка+Зірка” на “1+1”,  співала у дуеті з українським оперним та естрадним співаком Володимиром Гришком.

У 2017 році брала участь у 7 сезоні “Зважені та щасливі” на “СТБ” як сімейна пара з чоловіком Ігорем Ісаковим.

Вела програми “Погода від Руслани Писанки” на радіостанції “Ретро FM Україна” та шоу на 1+1 “Твій День”. Знімалася у кіно. Лауреат Державної премії України ім. Довженка за акторську роботу у фільмі “Москаль-чарівник”, нагороджена Орденом Святого Володимира.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW