В Мукачеві поліція затримала водія напідпитку – без прав, зате з наркотиками



Патрульні виявили нетверезого водія, який після позбавлення права керування судом, керував автомобілем і перевозив речовини, схожі на наркотичні

Подія трапилася вчора, на вулиці Лєрмонтова, в Мукачеві. Близько 23-ї години інспектори зупинили авто ВАЗ за порушення ПДР.

Під час перевірки документів чоловік почав поводитися підозріло та намагався щось приховати, тому патрульні провели поверхневу перевірку.

Проводячи поверхневу перевірку поліцейські помітили, як чоловік вийняв зі своєї кишені згорток та намагався непомітно поставити його на поличку автомобіля. Згодом патрульні виявили, що у згортку міститься зелена речовина, зовні схожа на наркотичну.

Також патрульні з'ясували, що 32-річний чоловік позбавлений права керування Мукачівським міськрайонним судом від лютого 2022 року, терміном на 3 роки. Оскільки водій не виконав рішення суду, охоронці порядку викликали на місце події слідчих, які надалі займатимуться цією справою.

Окрім того, під час спілкування інспектори помітили у керманича ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, втретє за рік) та ч. 4 ст. 126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП. Загальна сума штрафів становить 71 400 гривень.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW