"Якщо є можливість": перша ракетка росії порадила молодим талантам змінювати громадянство



Перша ракетка росії Дар'я Касаткіна порадила  дітям, які бажають професійно займатись тенісом змінити громадянство.

Про це Дар'я Касаткіна заявила в інтерв'ю YouTube-блогеру Віті Кравченко.

На запитання блогера про перспективи російського тенісу у найближчі десять років, тенісистка відповіла, що російський теніс уже відкинуло на років десять назад у минуле.  

"Нас вже відкинуло. Я думаю, що покоління, яким зараз по 16-17, мають ще шанси, бо вони вже грають і мають можливість виїхати. А ось тим, хто молодший… Кожен, хто з Росії вийде на високий рівень протягом найближчих, я не знаю, п'яти років – це нереальні красені. Я думаю, багато талановитих дітей, у батьків яких є можливість, напевно, змінюватимуть громадянство. Якщо чесно, у нас вже такі питання ходять, бо якщо усувають від Вімблдону, і ми не знаємо, що буде далі. А дітям я можу сказати, що якщо є така можливість, змінюйте", - зазначила тенісистка.

Говорячи проФедерація тенісу росії, Касаткіна зазначила, що це організація яка нічого авторитетного з себе не представляє.

"Грубо кажучи, для Міжнародної федерації тенісу нашої федерації немає. Чемпіонат світу у нас забрали і коли повернуть, не знаю. З Олімпіадою взагалі незрозуміло що. Коротше, зараз ми самітники. Не знаю що далі", - зазначила Дар'я.
Журналіст запитав чи варто міняти паспорт, на що перша ракетка росія відповила - "Подивимось".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW