Донеччина втрачає своїх синів. Загинув наш земляк Віталій Абрамов



Захисник України Віталій Абрамов загинув під Багородичним. 16 липня 2022 року його провели в останню путь.

16 липня 2022 року відбулося прощання із захисником Віталієм Абрамовим. Він був вихідцем з села Новоселівка Краматорського району (прим. раніше - Слов'янського). Про це повідомив засновник А.Д.В.І.С. "ПЛАЦДАРМ", пошуковик місії "Чорний тюльпан" Олексій Юков на своїй сторінці у Facebook.

31-річний Віталій Абрамов мав дружину та восьмирічну доньку Софію. 

Як тільки почалось повномасштабне вторгнення Віталій зібрав речі й пішов захищати родину, дім ,життя і країну. Пройшов найгарячіші точку фронту, брав участь у Северодонецкій битві та Лисичанському напрямку. Загинув під Богородичним при прямому зіткненні з ворогом.

Залишився у пам’яті тих, хто був тоді поруч, "як справжній, непохитний, вмілий пожартувати та підтримати, як бойовий друг та брат". Його життя обірвалось - 9 липня 2022 року. Саме через п‘ять днів - 14 липня у нього повинен був бути день народження.

"Весь свій час Віталій присвячував своїй родині та сестрі, яка завжди була поруч і підтримувала його в найважчі хвилини. Мати Віталія постійно працювала для того, щоб підтримувати родину. Після смерті батька, який також помер передчасно в 40 років, життя змінилося на "до" й "після". Дядько та його родина підставила плече в той скрутний час для родини.

Він дуже любив свій край і коли прийшов час захищати, то він пішов...", - пише на своїй сторінці Олексій Юков.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW