"Він загинув, як справжній воїн": у бою під Херсоном загинув студент тернопільського вишу



Сумна звістка знову прилетла на Тернопільщину. У бою під Херсоном загинув студент четвертого курсу історичного факультету ТНПУ Сергій Коновалов.

Трагічну звістку повідомили на facebook-сторінці вишу.

"Викладачі та студенти історичного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка, уся університетська спільнота глибоко сумують з приводу непоправної втрати - загибелі у боях під Херсоном студента IV курсу Сергія Коновалова. Сергій був активним у громадському житті Одеси, свого рідного міста, ще з початку 2014 р. під час протистояння в Одесі проросійським силам, йому тоді було 13.
Як згадують друзі Сергія, ще тоді "його було неможливо змусити сидіти вдома і не боротись за Україну. Він постійно рвався бити бойовиків, його важко було стримувати не йти у перші ряди. Його було не зупинити". Пізніше він активно продовжував в Одесі боротьбу проти агресора, згодом пішов на фронт, спочатку як доброволець у головному штабі ДУК ПС, згодом у ЗСУ, в 10-ій Гірсько-штурмовій бригаді. Паралельно навчався на історичному факультеті. Вчора Сергій загинув, захищаючи Україну. Як справжній воїн...", - йдеться у повідомленні.

"Він загинув, як справжній воїн": у бою під Херсоном загинув студент тернопільського вишу (ФОТО), фото-1

Редакція 0352.ua висловлює щирі співчуття батькам, рідним, побратимам та друзям Сергія. Спи спокійно, Герою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW