На Ужгородщині чоловік наніс сусіду тяжкі тілесні ушкодження



У селі Анталовці Ужгородського району під час суперечки місцевий житель умисно наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму сусідові. Поліцейські швидко розшукали та затримали зловмисника. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Національна поліція.

Вчора, 15 липня, близько 15:00, на лінію “102” звернувся медик Центральної міської клінічної лікарні. Лікар повідомив, що до медзакладу госпіталізовано 30-річного чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Розпочавши розслідування справи, поліцейські швидко з’ясували, що госпіталізованого чоловіка побили і до цього причетний 33-річний односелець потерпілого.

Встановлено, що кількома годинами раніше між чоловіками виникла словесна суперечка на грунті давніх неприязних відносин. В ході конфлікту 33-річний житель села Анталовці наніс тілесні ушкодження своєму сусідові.

На Ужгородщині чоловік наніс сусіду тяжкі тілесні ушкодження, фото-1

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі поліції Ужгородщини внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження. Слідство у справі триває.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW