Неспокійна ніч в Україні: ворог обстріляв ракетами кілька міст



Минула ніч видалася дуже не спокійною в Україні – лунали повітряні тривоги. Спершу близько 22 години ЗМІ та соцмережі повідомили про вибухи в Кременчуці. Згодом начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін поінформував на своїх офіційних сторінках, що даних про руйнування та потерпілих у Кременчуці не має.

"Наразі немає інформації про влучання в об‘єкти, руйнування чи постраждалих. Будуть нові подробиці, повідомлю вам. Бережіть себе!", - зазначив Лунін.

Також близько 22.00 години окупанти завдали ракетних ударів по місту Дніпро. Пуски ракет Х-101 здійснювались з літаків стратегічної авіації Ту-95 МС із північної частини Каспійського моря.

Чотири ракети були збиті силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Схід». Ракета Х-101 – одна із найтехнологічніших на озброєнні країни-терориста. Її бойова частина важить понад 400 кілограмів вибухівки, а дальність польоту становить – 5500 кілометрів. Швидкість ракети – 720 км/год. Кілька ракет влучили по промисловому підприємству – інформує Командування Повітряних Сил ЗСУ.

За даними рятувальників:

ворог ракетним ударом влучив у промислове підприємство та по вулиці поряд з ним;

згоріло 2 автомобілі, пошкоджено – ще майже 10;

у житлових будинках поруч вибиті вікна та двері.

У ДСНС пригадали, що, за попередньою інформацією, через ракетні удари загинуло 3 людей. Ще 15 поранені. З них 2 – мають середні ураження, 13 – легкі.

На фронті загинув боєць із Полтавщини Віталій Юмашев



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW