У Сумах відбувся онлайн-захід на підтримку ЗСУ та волонтерів



У Сумах відбувся онлайн-захід на підтримку ЗСУ та волонтерів, фото-1

Підсумки обласного фізкультурно-оздоровчого онлайн-заходу, присвяченого Дню Конституції України, на підтримку Збройних сил України та волонтерського руху Сумщини "Діти – надія України", підбили у Сумах.

14 липня відзначили переможців та призерів, які мешкають в обласному центрі. Хлопці та дівчата з інших міст та селищ області отримають свої нагороди згодом, пише Суспільне.

Футболіст Антон Сенченко займається у футбольному центрі "Барса". У вправі "Жонглювання" він став другим, поступившись конотопчанину Олександру Дмитренку. Антон про свою участь у конкурсі говорить: "Та нічого особливого. Просто попросили взяли участь – я брав участь. Набивання м’яча – це звичайна практика".

У Сумах відбувся онлайн-захід на підтримку ЗСУ та волонтерів, фото-2

Суспільне Суми

Аліна Гуленко з сумської КДЮСШ №2 займається гімнастикою. У конкурсі вона стала першою у своїй віковій категорії у вправі "Спеціальна фізична підготовка". Перемога, говорить, була для неї несподіванкою.

"Я навіть не знала, що беру участь у конкурсі. – Тренер подав? – Так. – І що за це скажеш тренеру? – Дякую!", — зізнається дівчина.

У Сумах відбувся онлайн-захід на підтримку ЗСУ та волонтерів, фото-3

Суспільне Суми

Вихованка сумської обласної спортшколи Анастасія Гайворонська займається тхеквондо. Учора отримала відзнаку як переможниця у номінації "Єдиноборство".

"Я показувала, як я роблю удари по "ракетці" та "подушкам". Мені дуже сподобалось. Було енергійно та весело. Впевненість. Плюс медаль. Мені просто сподобалось", — говорить Анастасія.

У Сумах відбувся онлайн-захід на підтримку ЗСУ та волонтерів, фото-4

Суспільне Суми

Директор СОДЮСШ Юрій Бєлан розповідає: "Всього у нас буде нагороджено 46 вихованців ДЮСШ області. Взагалі брали участь 173 спортсмени. Вони в цифровому варіанті надавали нам матеріали з вправами, зі своїми досягненнями, зі своїми навичками".

У Сумах відбувся онлайн-захід на підтримку ЗСУ та волонтерів, фото-5

Суспільне Суми



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW