17 000 грн зарплати на місяць: роботодавці терміново шукають жінок, яким потрібна робота



Українки масово шукають роботу у більш західних областях, ніж ті, з яких виїхали після початку повномасштабного вторгнення РФ. Також вони намагаються влаштуватися на роботу в Польщі.

Як інформує "24", вимушено переселені українки, які через війну опинилися в Польщі, розуміють, що для адаптації в країні потрібно йти на роботу.

Крім цього, соціальних виплат не вистачає на повноцінне життя за кордоном.

Про це повідомляють в аналітичному центрі агенції працевлаштування Gremi Personal.

З початком літнього сезону на польському ринку праці помітно збільшилася кількість пропозицій. Зараз є чимало вакансії у сфері обслуговування. Працівників шукають у готелях, кафе та ресторанах.

Без знання польської мови і досвіду кандидати можуть розраховувати на роботу помічниць на кухні або покоївок. В місяць зарплата складає 2800 – 3300 злотих на руки (приблизно 17 – 20 тисяч гривень).

Крім цього, у літній сезон більше працівників потребують підприємства харчової промисловості.

Жінки, які залучені до роботи на рибзаводах та м'ясокомбінатах, отримують 3300 – 3500 злотих на місяць (20,2 – 21,4 тисячі гривень).

Куди йти на роботу по закінченню літнього сезону?

З серпня з'являється більше пропозицій у логістиці з середньою оплатою праці 2800 – 3000 злотих, з жовтня – на підприємствах легкої промисловості та виготовленні електроніки (2900 – 3500 злотих на місяць).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW